Ga naar de mobiele website
^ Top

Westerlo moet de kelk tot de bodem ledigen

belga
Westerlo blijft verder zwalpen. Het ging vanavond met zware 4-0 cijfers onderuit bij Lokeren. Bij de rust (3-0) was de wedstrijd al gespeeld. Bekerfinalist Lokeren mag nog steeds hopen op play-off I na het verlies van Racing Genk bij KV Kortrijk.

De thuisploeg had het in de beginfase nochtans niet onder de markt tegen een goed georganiseerd Westerlo. Bij de eerste de beste mogelijkheid was het wel meteen raak. El Mouataz gooide de bal voor doel, Finnbogason kopte binnen. Bij Westerlo gingen de kopjes naar beneden.

De bezoekers lieten zich gewillig naar de slachtbank leiden. Vooral doelman Vanhamel maakte een slechte beurt. Een vrije trap van Taravel glipte onder zijn lichaam in doel en ook bij het derde doelpunt via Harbaoui zag de Westelse doelman er niet goed uit.

In de tweede helft speelde Lokeren met de handrem op, maar toch diepte het de score nog verder uit. De bal ging op de stip; doelman Copa zette zijn collega op het verkeerde been: 4-0 en de vernedering compleet. Tot overmaat van ramp zag Westerlo ook nog STVV over zich wippen in het klassement. De Kanaries wonnen op eigen veld met het kleinste verschil van Zulte Waregem.

belga
belga
belga
belga
belga
belga
belga


Meld een bug