Weinig fraai 'Dood aan FCB'-spandoek duikt, uitgerekend in minuut 23, op in tribunes Bosuil

rv

Het betwiste spandoek met het opschrift ‘Dood aan FCB’ is weer opgedoken. Enkele Antwerp-fans staken de banner tijdens de topper tegen Club in de lucht en dat net in minuut 23, de minuut waarin de Club-fans hun eerbetoon houden aan de overleden ex-Club-spits François Sterchele. 

Eerder deze week hing het spandoek enkele uren aan café 'The Great Old' en beelden ervan gingen meteen viraal. Vorig seizoen haalde het spandoek al eens het nieuws, de aanhang van Antwerp hield de boodschap toen hoog tijdens een mars voor aanvang van de thuismatch tegen blauw-zwart.
105 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • mike salden

  wat enen gezever hier allemaal.. 1. hou herdenkingen in je Eigen stadion en verwacht niet dat een andere club daar rekenng mee houdt 2. wat gezegd over die bende marginalen vorig jaar in Bruhhe ? daar had RAFC niks maar dan ook niks mee te maken 3. spijtig dat een speler vroegtijdig komt te gaan maar er sterven alle dagen mensen die zelfs nog jonger zijn 4. men kan nu ook niet stellen dat een wereldspits was éh !

 • fran?ois leemans

  Sommigen hier noemen dat nog supporters hallo.

 • Yvs Bramslecht

  Korte metten mee maken! Een fikse boete en rechtstreeks terug naar 1e provinciale!

 • an Vanautgaerden

  Moet bestraft worden, voetbalmatch bekijken moet zonder geweld en agressie kunnen, zonder dergelijke spandoeken of lawaaierige toestanden met soort bommen die gehoor vd toeschouwers schaden en moet ook door de eigen club bestraft worden en in beslag genomen worden... respect ook voor de doden

 • wil baken

  Wat een gezaag hier. Dit hoort er toch bij zeker bij zulke matchen anders moet je maar naar ping pong gaan kijken. In onze pamper maatschappij is er natuurlijk niemand die nog tegen iets kan.