Wat met Raman? "Ik moet als trainer moeilijke knopen doorhakken"

Photo News

Standard won gisterenmiddag zijn eerste oefenwedstrijd op stage in het Franse Le Touquet. Een duizendtal Luikse fans maakten de verplaatsing - zij zorgden voor de nodig sfeer. Ricardo Sá Pinto startte met wat wellicht zijn type-elftal zal zijn bij het begin van de competitie. Enkel Marin of Bokadi moeten in principe plaatsmaken voor nieuwkomer Agbo. De Rouches voetbalden verbeten en intens tegen een bij momenten sterk Lens. Sá scoorde al snel de openingstreffer na een knappe individuele actie van Dossevi, Ochoa voorkwam vlak voor rust de gelijkmaker. In het begin van de tweede helft legde Mpoku de eindstand vast na de mooiste aanval van de hele wedstrijd. Over drie stationnetjes - Belfodil, Marin, Mpoku -, alles in één tijd.

photo_news
photo_news

Er niet bij: Benito Raman. Voor hem was er zelfs geen plaats op de bank. Hij moest de wedstrijd samen met Luchkevych, Déom, Djenepo en de geblesseerde Gillet op de tribune volgen. Gezien de concurrentie op de flank, lijkt het een moeilijk seizoen te worden voor Raman. "Het is gewoon een keuze die ik moet maken", zei Sa Pinto achteraf. "Het is zeker geen straf of hoe je het ook wil noemen. Helemaal niet. Benito werkt net als de andere jongens heel goed op training. Ik kan hem niets verwijten. Maar ik moet in mijn job als trainer moeilijke knopen doorhakken." Woensdag speelt Standard opnieuw een oefenmatch, afwachten of Raman dan wel een kans krijgt.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • gert lans

    Bij Brugge lachen was het verstandigste dat hij gedaan heeft en was terecht 0/18 ! Alle ander rest had hij beter zo gelaten !

  • Anthony De Roover

    Anthony De Roover Benito moet terug naar beerschot komen om zijn carrière te herlanceren.

  • Geert V.Acker

    Is da kieken dat twee jaar geleden nog mee Brugge aan het lachen was en waar zit hij nu in de Tribune