Waasland-Beveren heeft nieuwe shirtsponsor te pakken

PHOTO_NEWS
Waasland-Beveren zal tot eind dit seizoen met een nieuwe hoofdsponsor op de shirts spelen. De Waaslandse ploeg heeft een overeekomst gevonden met AIMS Tools. Dat liet de club zelf weten via een persbericht.

"De clubleiding van Waasland-Beveren is fier dat het met AIMS Tools een nieuwe partner uit de streek mag verwelkomen op de Freethiel en wenst de onderneming en zaakvoerder Geert Rooman een vruchtbare samenwerking toe. AIMS Tools krijgt als hoofdshirtsponsor een voorname plaats op het wedstrijdtenue van Waasland-Beveren, namelijk op de centrale positie tussen het clublogo en het logo van Remo-Frit."

"Op die positie preek tot op heden het logo van StarBet, dat flexibel meedenkt met de club waardoor de bestaande overeenkomst opengebroken werd. Met een logovermelding op de rugzijde, onder de spelersnamen, én bovenaan op de voorzijde blijft StarBet prominent in beeld op de shirts. Tijdens de wedstrijd Waasland-Beveren - Sporting Charleroi, op zaterdag 13 december, zijn de nieuwe wedstrijdshirts voor het eerst te bewonderen", laat Waasland-Beveren weten.