Vormer: "De coach had gelijk wat die onderschatting betreft"

Photo News
Een zucht van verlichting slaakte Club vanavond. Lokeren ging pas in de ultieme slotseconden voor de bijl. "We hebben genoeg kansen gehad", stelde Ruud Vormer na afloop.

“Terechte zege, toch?", klonk het bij de Brugse aanvoerder. "We begonnen heel slap. Ze scoren, trappen nog twee keer op de paal en dan gingen ze zich ingraven en loerden ze op de counter. Dan weet je dat ze gevaarlijk kunnen zijn."

Ivan Leko had zijn pionnen vooraf gewaarschuwd voor onderschatting en gemakzucht. “Hij had wel gelijk, hé", vertelt Vormer nog. "De coach zei tijdens de rust dat we die eerste helft zo snel mogelijk moesten vergeten. Na rust hebben we het gaspedaal ingedrukt. Gelukkig pakte dat uiteindelijk goed uit.”

Photo News
Photo News
Photo News12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Freddy Van Yperzele

  Het is nog altijd een terechte zege, wat gezegd van het buitenspel die geen was voor Brugge .

 • Gilbert Vermeersch

  Scheids en var waren correct, Lokeren speelde het goed, Brugge ontsnapt aan puntenverlies..

 • Kristof Van den Hauwe

  Mocht de scheidsrechter de wedstrijd correct en onpartijdig geleid hebben, dan kwamen dergelijke toestanden niet voor! Het niveau van de arbitrage in België is echter al jaren dramatisch! Maar helaas geen bewustwording binnen de KBVB. En ik heb lang sympathie gehad voor Lokeren maar na 100 minuten ergerlijk antivoetbal gisteravond is dit helaas helemaal verdwenen...

 • marc ledure

  Wij hebben ze binnen en nu nog den Anderlecht op hun tutter van Genk en alles is gebakken. Heintje wees op uw goede. Onzen boer Marcske coucke is geen gemakelijken.

 • Ria Vanhoyland

  Rood voor vormer altijd hij grijp iemand aan de keel altijd rood maar ja hij is een bruggeling.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00