Exclusief voor abonnees

Vijf clubs voor laatste plek in play-off 1, onze analist Degryse schat hun kansen in: “Blijf naïef geloven in Anderlecht”


Anderlecht.
Belga Anderlecht.
Na de zege tegen Genk én zowaar fraaier voetbal laait de hoop bij Anderlecht weer op: of play-off 1 toch nog kan? Vijf clubs – Zulte Waregem, KV Mechelen, Genk, Moeskroen en Anderlecht – azen binnen een marge van vijf punten op plaats zes, want de top vijf lijkt te ver weg. Onze analist Marc Degryse wikt en weegt, maar houdt vast aan een weddenschap.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  0 op 6 voor hun volgende wedstrijden ......! Ze kunnen geen twee matches achter elkaar goed rondspelen en winnen ...

 • Luc VAN VLASSELAER

  De twee volgende matchen van Anderlecht tegen Antwerp en Club zullen bepalend zijn voor hun POI kansen.

 • Guy Bevers

  Nu gelooft hij er weer in ? Na elke match een ander geloof !!!!

 • Martina Baskin

  Misschien wel meer hopen dan geloven, want de kans is relatief klein geworden, maar toch zou ik het ook leuk vinden als Anderlecht in extremis nog een rol zou spelen in de doorgaans spannende PO1.

 • Jacques Hillaert

  Marc, sorry ,maar ge draait als de wind, ik zeg al lang dat je geduld moet hebben met dit proces en ook dat Dzul en Vlap twee goede voetballers zijn, maar je moet hen vertrouwen schenken , niet een maal maar enkele keren, nu groeit de ploeg , ook met Kompany in de ploeg en Chadli, ervaring en klasse met jeugdige klasse en ja, er groeit een systeem , met hangen en wurgen maar het concept is er !