VIDEO. Winning goal spat uiteen op de kruising: opnieuw geen zege voor Waasland-Beveren

Photo News
Waasland-Beveren
WBE
Waasland-Beveren WBE
0
0
KAS Eupen EUP
EUP
KAS Eupen
Waasland-Beveren blijft ongeslagen in eigen huis dit seizoen. Na draws tegen Standard en STVV werd nu ook gelijk gespeeld tegen Eupen. De winning goal -en de eerste driepunter- spatte uiteen op de kruising.

Een must-win wou Yannick Ferrera de thuismatch tegen Eupen vooraf niet noemen. “ Het is nog maar de zevende speeldag hé. Er zijn er nog altijd 23. Wordt de match tegen Eupen belangrijk? Ja. Maar is het dodelijk als we niet winnen? Nee. Ik panikeer helemaal niet. Ik weet waar we staan, vanwaar we komen en wat we doen. Ik zie de jongens elke dag op training en ik zie heel veel goede zaken die me hoop geven”, klonk Ferrera gisteren. Dat bleek ook vanavond. Als er één team verdiende te winnen, was het Waasland-Beveren wel. Ampomah, Boljevic en Abdullah hadden prima kansen, maar waren te onzuiver in de afwerking. Het dichtst bij de winning goal was Beni Badibanga. Zijn vrijschop -en de daaraan verbonden drie punten- spatte uiteen op de kruising. Wat stelde Eupen daar tegenover? Niks. Eén kopbal van Bushiri. Rode Duivel Davy Roef moest enkel dan in actie schieten, maar deed het met verve. Opnieuw een (kleine) opsteker toch voor de doelman, dat hij en z’n defensie (uitblinker Vukotic op kop) voor de tweede keer dit seizoen de nul houden.

BELGA

Shame on you

Wat we voor het overige nog onthouden? Dat bij W-B nieuwe spits Apostolos Vellios letterlijk geen bál te zien kreeg. Of de voorzetten waren te kort of vlogen ver over z’n hoofd, of z’n ploegmaats vergaten hem aan te spelen. Niet verwonderlijk als je twee flanken oogkleppen ophebben. Zowel Ampomah als Boljevic gingen liever voor eigen succes dan hun ploegmaat(s) aan te spelen. “Shame on you”, klonk na afloop op de tribunes. Benieuwd wie zich aangesproken voelde. 

BELGA
BELGA



2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Herman Valaert

    Sorry Karel Rousseau , maar 't was niet goed ..hoe erg het ook is , ik zag een provinciaal ploegje aan het werk ...Geen samenhorigheid / weinig doelkansen/en als er dan kansen kwamen werden ze niet benut (door niet goed genoeg) . Wij hebben een tweede Morioka nodig een tweede SECK , anders komen we dik in de problemen. Zelfs een 2de Thelin ...en dat soort voetballers hebben we niet . Hoop doet leven zegt ne mens, maar er MOET dan toch eens gewonnen worden . supporter Waasland.

  • KAREL ROUSSEAU

    Zonde van de reacties van sommige " supporters " na de match ... spelers hebben echt wel geprobeerd en verdienen niet om uitgefloten te worden als ze ons komen bedanken voor de steun ... Geel - Blauw forever ! Karel Rousseau