VIDEO: videoref grijpt in aan de kust, maar werd doelpunt Cordaro wel terecht afgekeurd?

Ref Erik Lambrechts keurde een treffer van Cordaro af na het zien van videobeelden
rv Ref Erik Lambrechts keurde een treffer van Cordaro af na het zien van videobeelden

Het is zo'n fase waarover je kan blijven discussiëren. Cordaro lijkt Zulte Waregem in minuut 54, bij een 2-0 voorsprong voor KVO, opnieuw in de match te brengen. Maar dat was buiten de videoref gerekend, die voorafgaand handspel van Leya Iseka vaststelde. De aanvaller beroerde het leer weldegelijk met de hand. Na het zien van de videobeelden keurde ref Erik Lambrechts het doelpunt uiteindelijk af. Wat vindt u, een juiste beslissing?

Wil je alle hoogtepunten uit de Jupiler Pro League meteen herbekijken via de smartphone? HIER wordt haarfijn uitgelegd hoe dat kan!
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • didier de coster

  vidoeref zit in een testfase zeggen ze, awel dan moeten ze testen en nie uitvoeren de debielen , aagent dik bestolen op charleroi en ga zo maar door , wat een bende klungels hier in dit apeland, meen ik

 • Erwin Van Roy

  Als het hands is dan moet je u toch noet afvragen of het terecht is of niet. Dit is handsbal je ziet de speler kijken naar de bal en hem met de arm aanraken dus haalt er voordeel uit en kan dan voorzetten dus ja terecht afgekeurd. Maar als je dat gezaag niet meer wil stop dan met de videoref. Dan is de discussie gedaan

 • Rigobert Deleu

  De titel van het artikel is al negatief , maw de videoref was mis ??? Nee , hij was telkens juist en het wordt hoog tijd dat journalisten dat ook leren aanvaarden . De huidige technologie is nog niet perfect maar helpt . Men leert nog en vooral niemand is volmaakt . Iemand neersabelen is heel makkelijk vooral voor de beste stuurlui die aan wal staan . Objectiviteit is ver te zoeken i n de journalistiek , sensatie zoeken kennelijk interessanter !!!

 • Ludwig De Wispelaere

  Hoogte punten niets te zien overal error veel beloven weinig geven maar wel veel betalen

 • Pieter Bossuyt

  Misschien moeten.ze een.vidioref op de vidioref zetten om hem te controleren