VIDEO. Spijtoptant Veljkovic toont zich in de tribune van Anderlecht-Club en verlaat stadion onder luid boegeroep

Veljkovic verlaat het stadion.
JVDV Veljkovic verlaat het stadion.
Belgiës eerste spijtoptant Dejan Veljkovic zat vandaag in de tribunes van het Constant Vanden Stockstadion voor de topper tussen RSC Anderlecht en Club Brugge. Na de 2-2-draw verliet hij aan de zijde van advocaat Kris Luyckx het stadion onder luid boegeroep en ‘Maffia’-gezangen. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Veljkovic werd in het bijzijn van advocaat Kris Luyckx gespot in de omgeving van het Astridpark. De beruchte makelaar is één van de spilfiguren in het grootschalige onderzoek naar witwaspraktijken, fiscale fraude en wedstrijdvervalsing in het Belgisch voetbal. Veljkovic, vrij onder strenge voorwaarden, werkt in dat onderzoek al enkele weken samen met het gerecht als Belgiës eerste spijtoptant. Op basis van zijn getuigenissen werd Peter Maes, ex-coach van Lokeren en Racing Genk, opnieuw verhoord en een nacht in de cel gestopt. Maes zou naar verluidt 2 miljoen euro aan verdoken commissies hebben ontvangen.

Anderlecht-Club is de eerste keer publieke vertoning van Veljkovic sinds het voetbalschandaal dat op 10 oktober vorig jaar de Belgische voetbalwereld door elkaar schudde. dat hij zich publiekelijk vertoont. Dat was duidelijk niet naar de zin van enkele fans, want na de 2-2-draw verliet hij het stadion onder luid boegeroep en ‘Maffia’-gezangen. 

BELGA
BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Kris Luyckx en Dejan Veljkovic.
RV Kris Luyckx en Dejan Veljkovic.12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rik cappelle

  Na Bayat was het zijn beurt om in het nieuwe systeem aan de ingangspoort zijn vingerafdruk te bevestigen. Tevens kreeg hij ook een nieuw gsmnr en telefoonnummer met de nummers in van Foubert en Lans.

 • linda D'Haese

  Veljkovic die man lacht gewoon met iedereen met dank aan zijn advocaat die het gewoon is om mensen uit te lachen met procedure fouten

 • jacques weterings

  Willem : er zouden véél meer mensen moeten stoppen om naar het voetbal te kijken dan zou die soap vanzelf overgaan. Enerzijds is dit jammer want het blijft 'n mooie sport maar is totaal verziekt. En...er zijn nog mooie sporten ; paaldansen en beachvolley mogen er ook zijn toch ?

 • Marc Ledure

  Iemand die recht in zijn schoenen staat tegenover een ander (Anderlecht) is nergens voor bang.

 • Hans Willems

  Amai Gert Peeters, ken jij hem dan persoonlijk? Omdat je dat weet? Waar is je bron? Of moet ik zeggen Gert lans?