VIDEO: GameBoy Color, Titanic en TMF: zo was 1998, het jaar dat Club nog won op Anderlecht

De GameBoy Color zag het levenslicht, net als TMF en Google. Titanic kwam in de zalen en Céline Dion stond op één in de Ultratop. Kylian Mbappé werd geboren, Frankrijk won het WK dankzij Zidane en Preud'homme stopte nog penalty's bij Benfica. Sven Nys werd dan weer veldritkampioen... in de beloftencategorie. Zò lang geleden is het dat Club voor het laatst een wedstrijd in Anderlecht won. En u? Wat deed u in 1998? 

Dolle vreugde bij Club na de laatste zege in het Astridpark.
Photo news Dolle vreugde bij Club na de laatste zege in het Astridpark.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • diederik van amber

    inderdaad daan, kan geen toeval zijn.

  • dany Dany Herman

    Geen videoref bij één van dé matchen van het jaar en géén buitenlandse ref dat zegt veel over de uitslag die er voor de bond het beste uitkomt Ik denk dat er veel reacties zullen zijn eens de match gedaan is De aanleg ( het niet schorsen van Teo.en geen video) toont al welke richting ze willen

  • norbert deploige

    Toen was er nog niet zoveel geld in het voetbalspelletje..........en genoten we nog . Ook naast het veld.......je kon met je kaartje , dat nog geknipt werd rustig gaan zitten kuieren met je gebuur. Nu mag al blij zijn heelhuids thuis te komen.