VIDEO. Dat was niet ingecalculeerd: Club lijdt op Jan Breydel zuur puntenverlies tegen Waasland-Beveren

Club Brugge
CLU
Club Brugge CLU
1
1
Waasland-Beveren WBE
WBE
Waasland-Beveren

Puntenverlies dat niet ingecalculeerd was. Club Brugge raakte vanavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen een verdienstelijk Waasland-Beveren. Ivan Leko zuchtte eens. Wat had een zege deugd gedaan voor de veelbesproken Kroaat. Het moeilijkste leek nochtans gedaan, toen Vanaken na een knappe aanval de 1-0 in doel schoof. Minuut 54, noteerden we. Maar Waasland-Beveren toonde weerbaarheid. Vellios devieerde op het uur vanuit het niets de gelijkmaker in doel. ’t Was allemaal weinig overtuigend aan de kant van blauw-zwart. Te veel slordigheden ook. Waasland-Beveren beperkte zich tot een stevige organisatie, loerend op de counter. Vooral Ampomah bleek een gesel voor de Brugse defensie. Van een slotoffensief van de Bruggelingen was weinig sprake en op de koop viel Vossen op het einde uit met een (zware?) knieblessure. Frustrerende avond voor de thuisaanhang.

BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News
BELGA
BELGA
Photo News58 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jean Emare

  Dik behaald punt tegen CL-niveau spelend WB!! Ik ben alvast meer dan tevreden. :o)

 • Dirk Van der Weeën

  Ja Ria elke sup denkt dat de spelers van zijn club de beste zijn he.We zullen afwachten en zien of hij dit een gans seizoen kan volhouden.En ja Vanaken verdient de gouden schoen .

 • Patrice Haemers

  Kunnen gewoon niet beter,brengen ook redelijk saai voetbal,kunnen misschien een voorbeeld nemen aan de sterkste, best voetballende ploeg van het land en aanstormend landskampioen alsook bekerwinnaar ..RC-Genk.

 • Ria Vanhoyland

  Danjuma is een kleine is tegenover Leandro maar hij scoort mooie doelpunten. Maar sorry moet zich nog veel bewijzen.

 • Dirk Van der Weeën

  Wel Ria IK kan wel toegeven dat het mooie doelpunten zijn en het een goeie speler is,dat kunnen er hier weinig toegeven en zeker als het over Club brugge gaat.Btw heb je dan al de doelpunten gezien van Danjuma?Die mogen anders ook gezien worden he.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00