VIDEO. Danjuma geeft visitekaartje af: winger van Club jaagt met haast identieke acties het leer twee keer binnen

rv
Vanop links naar binnen snijden en schieten met rechts. Het lijkt een handelsmerk te zijn van Arnaut Danjuma. De Nederlander scoorde zo op vijf minuten tijd twee keer tegen Kortrijk dat liet betijen.

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Bij Kortrijk was dat vanavond in Jan Breydel wel het geval. In de derde minuut snelde Danjuma een eerste keer voorbij zijn naaste belager om dan het leer piekfijn in het zijnet te plaatsen. Vijf minuten later was het weer van dattum. Opnieuw sneed de 21-jarige flankspeler naar binnen om Kaminski - wiens zicht wel belemmerd werd - nog een keer het bos in te sturen. 

"Het is een kwaliteit van mij. Naar binnen komen en de verste hoek opzoeken", vertelde Danjuma na de wedstrijd. "Ik denk dat ik het wel vaker ga doen. Op training oefen ik er vaak op en ik ben blij dat het in de wedstrijd een keer tot uiting komt." Arnaut 'Danjuma' Groeneveld lijkt zich helemaal geen aanpassingsperiode nodig te hebben. "Ik denk dat we een goed trainingskamp achter de rug hebben. Door de staf werd ik ook goed opgevangen. Ik had dan ook weinig tijd nodig om eraan te wennen. Ik ben niet voor niets naar hier gekomen. Ik wil bewijzen wat ik kan en prijzen pakken met de ploeg."

Photo News
Photo News
Photo News4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Walter Vergauwen

  Wat een prachtige akties van dunjaman ge moet ze er ook nog mooi intrappen he dus ni zeveren maar genieten zie goal schrijvers van het brugse voetbal

 • frankie bressinck

  Zeg Kortrijk als je geen zin hebt om te spelen blijf dan thuis hé jongens! Na 8 minuten was de wedstrijd al over. En De Boeck? Hij stond erbij en keek ernaar. Nog een paar weken en de eerste trainer zal al buitenvliegen!!

 • Steven van Nimwegen

  Het leven zoals het is; Het bedroevende niveau van de Belgische competitie

 • marc sinnaeve

  De Boeck, heeft je gejank dat het niet eerlijk zou zijn dat Wesley eventueel zou mogen spelen tegen Kortrijk door zijn beroepsprocedure iets opgebracht? Nee, Club met of zonder Wesley,100% degradatievoetbal van Kortrijk en 100% degradatiekandidaat nr 1 dat is Kortrijk.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00