VIDEO. Carcela ergert zich dood: "Charleroi maakte het spel kapot. Hopelijk word ik later beter beschermd"

BELGA
Ergernis bij Mehdi Carcela. De spelmaker van Standard was niet te spreken over de aanpak van Charleroi in de Waalse derby die op 0-0 eindigde. In het slot van de wedstrijd knalde Carcela het leer zelfs vol frustratie in de dug-out van de Carolo's. "Elke keer dat ik de bal kreeg, maakten ze een fout", klonk het.

In een potige Waalse clash was Carcela niet te spreken over de ingesteldheid van Charleroi. Volgens hem waren de Carolo's naar Sclessin afgezakt om het spel alleen maar af te breken. "We wilden hier starten om voetbal te spelen, maar zij wilden het spel kaopt maken", vertelde de 29-jarige spelverdeler in het flashinterview. "De scheidsrechter moet de spelers beschermen en dat heeft hij niet gedaan. Ik heb me geënerveerd vandaag. Hopelijk word ik de volgende wedstrijd beter beschermd."

Photo News

"Elke keer ik de bal kreeg, was het een fout. Als ik daarna opnieuw de bal heroverde, was het weer fout. Het is jammer dat we in zo'n match niet scoren. 0-0, ja. Ze (Charleroi red.) zijn naar hier gekomen om 0-0 te spelen. Jammer genoeg voor ons." 

Carcela uitte zijn frustraties ook tijdens de wedstrijd. In de tweede helft knalde hij zelfs de bal staalhard in de dug-out. Bij Charleroi veerden ze dan ook ziedend recht waarop scheidsrechter Lawrence Visser de gele kaart bovenhaalde. Carcela vroeg zelfs aan Preud'homme om gewisseld te worden, maar dat kwam er uiteindelijk niet van.

BELGA
Photo News24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Randolph Kellens

  Een koekje van eigen deeg, noemen ze dat, remember de bekerfinale tegen Genk vorig seizoen? Nu niet komen zagen, he makker!

 • Stanley Vassallo

  Arrogant ventje

 • peter destoop

  Hij moest rood gekregen hebben voor de trap naar de spelersbank van de tegenstander. Niets beschermen. Er moet gefloten worden zoals bij iedereen. Arrogant ventje.

 • gert lans

  Heeft géén recht van spreken én mag zelf straffeloos om zich heen schoppen ! De bal in de dugout moest hem rood kosten én voor een ploeg als Standard is zou er géén plaats mogen zijn in 1A. Zet daar dan naast halve garen supporters én bestuur nog een karakteriel gestoorde gek als trainer en je vraagt problemen , ik hou mij hart vast voor volgende week !!!

 • geert ghillemijn

  we zullen weer niet veel van bakken dit jaar met standard heel antwerp is voor 75% spelers van standard die ze niet meer moesten hebben maar ze spelen wel veel beter dan de onze succes PHD