VIDEO. Bizar tafereel: Verstraete zet na lang beraad in het busje penalty om, maar wandelt kort nadien alweer naar de stip

BELGA

Absurd schouwspel net na het uur op Jan Breydel. Cercle-aanvaller Bruno ging op de rand van de zestien aan het truitje hangen van Gent-winger Limbombe. Scheidsrechter Verboomen maakte zich bij de thuisaanhang onpopulair door een tweede keer op de avond de bal op de stip te leggen. De videoref werd ingeschakeld, na minuten beraad bevestigde die de beslissing van de arbiter. 

Birger Verstraete knalde de elfmeter feilloos binnen, waarna iedereen - zoals gebruikelijk na een treffer - naar de middenstip wandelde. Tót de man in het busje prompt wat in het oortje van Verboomen schreeuwde. De videoref had immers in de smiezen dat Yaremchuk tijdens de elfmeter te vroeg de grote rechthoek indook. De penalty moest zo hernomen worden. Geen probleem voor de kersverse Belgische international, ook zijn derde penalty trapte hij keurig binnen. 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nick Mees

  Hahahahahaha. Ja, en Boucaut was er niet dus...

 • Lieven De Groote

  Haha, vorig jaar moesten we zwijgen en niet neuten na toch wel een paar heel discutabele en beslissende ingrepen van scheids en VAR. Nu zit het mee en kunnen wij eens goed lachen.

 • jozef van riel

  Das juist Bob. Maar niet elk contact is foutief of wel? En nu laten ze zich na elk contact, foutief of niet , vallen. En dan gaat de ref. er van uit dat het wel foutief moet geweest zijn. Waarom zou er anders gevallen worden? Het is dikwijls dat ze zich na een verloren duel, met contact maar niet foutief, laten vallen om het voordeel te krijgen!

 • Peeters Freddy

  Voetbal een feest !.

 • Jeroen Dekop

  Voetbal is geld en show is geen sport.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00