VIDEO: Antwerp-fans laten zich van hun lelijkste kant zien en gooien rookpotten naar scorende Benavente

rv

De Antwerp-supporters worden meermaals terecht in de bloemetjes gezet, maar enkelen lieten zich vanmiddag toch van hun slechtste kant zien. Christian Benavente vloerde Bolat met een heerlijk opwippertje, wat enkele thuisfans duidelijk niet konden smaken. De Uruguayaan kreeg tijdens zijn viering namelijk allerlei voorwerpen naar zich toegeworpen, zo ook een rookpot pal op zijn schouder. De doelpuntenmaker ging liggen, waarna ref Lardot de match even stillegde. Iets wat ongetwijfeld nog een staartje krijgt. 

Photo News
Photo News
Photo News14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jonathan Verschraegen

  Jammer dat een handvol marginaal krapuul elke keer opnieuw Antwerp in een slecht daglicht plaatst. De oplossing is nochthans heel simpel hoor: torenhoge boetes voor dergelijk wangedrag ( en dan spreek ik niet over een paar honderd Euro ), zal rap gedaan zijn.

 • didier de coster

  jammer da dat krapuul onze eerste klasse gaat verzieken, zeker geel voor die speler die wat gaan jennen, maar wel een zware boete voor de club of nie soms, gelijk waar je komt met dat krapuul van antwerp, je zal altijd amok hebben

 • jean decroo

  Eens krapuul ,altijd krapuul .

 • Heimo Davidts

  Die dikke nekken zouden volledig weg moeten uit de voetbal.

 • dretie munkies

  Na al die lovende woorden over Antwerp zal de pers nu misschien eindelijk ook eens inzien dat dit een ploeg is die niet in eerste klasse thuishoort, maar gewoon van de bondslijsten moet worden geschrapt !