Ga naar de mobiele website
^ Top

Vanderhaeghe na 0 op 9: "We missen mentaliteit"

BELGA

KV Oostende heeft zijn start volledig gemist. Na de ontluisterende nederlaag tegen Waasland-Beveren bengelt de kustploeg tegen alle verwachtingen in onderaan het klassement met nul punten. Dat KVO tot dusver ook nog geen enkel doelpunt wist te scoren, maakt de malaise compleet: "Oostende is het niet meer gewoon om drie keer te verliezen", aldus VDH. "We moeten even met de kop tussen de knieën hangen. De ontgoocheling is heel zwaar, maar er is maar één manier om hier uit te komen. Dat is de volgende match (in Eupen, red.) heel serieus nemen en vechten voor elke meter". KVO zit al vroeg in het seizoen in nesten, toch wanhoopt Vanderhaeghe niet: "Het kan snel omkeren. We hebben in ieder geval genoeg kwaliteit om matchen te winnen. Nu zitten we in de hoek waar de klappen vallen, maar toch zullen we hier proberen uit te komen. Op dit moment missen we een beetje mentaliteit. En daar moeten we terug naar toe", aldus Vanderhaeghe.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • William De Leeneer

    Ze missen gewoon een koele afwerker bij KVO. Maar WB wordt de verassing dit jaar. Hadden eigenlijk 9 op 9 moeten hebben. Zij hebben een doelman nodig.

  • Patrick TTT

    Speel uw eigen voetbal man. Je past je aan aan de tegenstander. In Anderlecht biedt je goed weerwerk en verlies je onverdiend en nu krijg je er drie om de oren. Hoe leg je dat uit? Beveren 3 maal beter dan RSCA? Neen, je speelt je eigen voetbal niet.

  • joan lute

    Vaak is het met topsporters zo dat individuele prestatiedrang primeert voor het grote geld terwijl de ploeggeest er aan ten onder gaat doordat samenspel als team ver zoek is.

Meld een bug