Vandendriessche en Langil kunnen in juni gratis weg

De 25-jarige Kevin Vandendriessche speelde zich op Le Canonnier al danig in de kijker en staat op het verlanglijstje van KV Oostende.
PHOTO_NEWS De 25-jarige Kevin Vandendriessche speelde zich op Le Canonnier al danig in de kijker en staat op het verlanglijstje van KV Oostende.
Voor goed nieuws moet je dezer dagen niet in Moeskroen zijn. De Waalse fusieclub en promovendus stuurde begin deze week coach Rachid Chihab de laan uit en nu blijkt ook nog eens dat er wat aan de hand is met de contracten van sterkhouders Kevin Vandendriessche en Steeven Langil. Daardoor kan het duo straks helemaal gratis weg.

'Les Hurlus' hadden nochtans een optie op twee extra seizoenen in hun contracten, maar die blijkt niet rechtsgeldig. Ook bij de opties in de overeenkomsten van aanvaller Anice Badri en middenvelder Julian Michel is dat het geval.

Vandendriessche gegeerd
Voorzitter Edward Van Daele kan er niet mee lachen: "Dit zijn beginnersfouten." Voor Moeskroen-Péruwelz kan dit in ieder geval betekenen dat beide steunpilaren straks vertrekken. De 25-jarige werkmier Vandendriessche zou in de belangstelling staan van KV Oostende. De kans bestaat dus dat hij in januari al weg is. Flankspeler Langil doet het seizoen naar eigen zeggen wel uit in Henegouwen.

BELGA