Van Rhijn kermend van de pijn afgevoerd tijdens ochtendtraining Club

Photo News
Moet Club Brugge het een poos zonder rechtsachter Ricardo van Rhijn stellen? De Nederlander werd vandaag afgevoerd tijdens de ochtendtraining van blauw-zwart in het Spaanse San Roque.

Van Rhijn liep een enkelblessure op na ongelukkig duel met youngster Laurent Lemoine tijdens een mini-oefenpartijtje.  De ex-speler van Ajax kermde het uit van de pijn en hij kreeg meteen een indrukwekkend ijsverband om zijn geteisterde enkel.

De rechtsachter van Club kon amper stappen en werd nog tijdens de training weggevoerd naar het hotel voor verder onderzoek. De enkelligamenten zijn zo goed als zeker geraakt en in dat geval zou Van Rhijn een lange afwezigheid wachten. Een scan zal uitsluitsel moeten brengen, maar daarvoor moet de enkel eerst ontzwellen.

Preud'homme met de handen in het haar

De blessure van Van Rhijn komt voor Club wel erg ongelegen. Van Rhijn en Dion Cools waren door de blessure van De Bock en de uitleenbeurt van Bolingoli de enige beschikbare vleugelverdedigers voor Michel Preud'homme.

Met Helibelton Palacios trok de landskampioen gisteren wel een nieuwe flankverdediger aan en mogelijk moet de 23-jarige Colombiaan dus sneller dan verwacht paraat staan.

Photo News
BELGA
Photo News
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News
BELGA