Ultras Standard begraven de strijdbijl na "Gagnez ou mourez"-spandoek

Archieffoto.
photo_news Archieffoto.
Na de interlandbreak mogen we ons stilaan weer opmaken voor de Jupiler Pro League. Zondag staat de Waalse derby op het programma en dat is met de strubbelingen tussen Standard en zijn supporters in het achterhoofd een meer dan geladen duel. Toch willen de Ultras zich na een zwakke seizoensstart opnieuw achter hun ploeg scharen.

"Gagnez ou mourez", "Bienvenue au cirque". De spandoeken van de Ultras Inferno en PHK waren er na het debacle van Standard tegen Club Brugge niet naast. De twee grootste supportersclub van de Rouches lieten hun ongenoegen over de Luikse gang van zaken nog maar eens wijd en zijd hangen.

Met het zondagduel tegen Charleroi op het programma beloofde de Waalse derby opnieuw een uitstekende gelegenheid te worden voor de supportersclubs om hun team op de korrel te nemen. Maar daar willen de Ultras en PHK dus niet meer van weten.

In een korte tweet beloofden de Ultras de strijdbijl te begraven. "We wilden na de wanprestatie in Brugge ons ongenoegen laten blijken aan de spelers, de staff en het bestuur. Nu is het moment weer gekomen om ons als één man achter de ploeg te scharen. We verwachten van elke Standard-supporter hetzelfde."  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.