Trossard in wintermercato niet terug naar Genk

BELGA
Leandro Trossard blijft tot het einde van het seizoen bij Oud-Heverlee Leuven. Dat heeft de eersteklasser vandaag laten weten op de clubwebsite.

Trossard wordt dit seizoen door KRC Genk voor een jaar uitgeleend aan OHL maar Peter Maes wilde de 21-jarige aanvallende middenvelder deze winter al terug naar de Cristal Arena halen. Beide clubs bereikten echter geen akkoord, nu kunnen beide partijen zich vinden in een verlengd verblijf van Trossard aan Den Dreef.

Zondag was de speler, dit seizoen een van de smaakmakers van OHL, nog niet op de afspraak om met de rest van de Leuvense kern richting Spaanse zon te vertrekken voor de winterstage. Hij meldde zich ziek. "Morgen reist Leandro naar Oliva, daar zal hij aanpikken op de oefenstage", meldde OHL.

Oud-Heverlee Leuven staat na 21 speeldagen op een vijftiende en voorlaatste stek in de stand in de Jupiler Pro League. Het heeft 19 punten, drie meer dan rode lantaarn Westerlo. Na de winterstop starten de troepen van coach Emilio Ferrera met een thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk (16/01).Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00