Trossard baalt: “Je moet sowieso al geen overtreding begaan voor je eigen zestien in de tweede minuut”

BELGA
Een ontgoochelde Leandro Trossard voor de microfoon van Play Sports Telenet. De Genkse kapitein zag hoe zijn team inefficiënt met de kansen omsprong op de Bosuil (1-0). “Er moet er altijd eentje binnen.”

“Of er meer inzat? Absoluut, hé. Ik denk dat wij de beste kansen hebben gehad. Op die vrije trap na hebben ze niet veel gecreëerd. We kwamen drie keer alleen voor de goal, daar moet er altijd eentje van binnen. Je moet sowieso al geen overtreding begaan voor je eigen zestien na twee minuten.” 

“Maar het heeft niet alleen met dat te maken. Zoals ik zeg: we hebben genoeg kansen gehad, ook om er nog over heen te gaan. Bolat verrichte een paar goede reddingen. Het is jammer, hé. Er zat meer in vandaag.”
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Dierickx

  Trossard is ook zo een van die spelers die altijd commentaar geeft op anderen maar nooit op zichzelf. Hij is blijkbaar de perfecte speler. Nochtans heb ik de laatste matchen ook nog niet veel goeds gezien van hem. Dus kijk eest eens in de spiegel voor je commentaar geeft op je eigen teammaten.

 • Benoit Defillefagne

  Trossard zelf speelt beneden zijn niveau. Geen woorden maar daden.

 • Johan Van Alsenoy

  Altijd hetzelfde liedje als Antwerp wint. Is het de smerigste ploeg van het land. Wel veel voorzitters zien Antwerp graag komen om de half lege stadions te vullen.

 • Nijs Noël

  Genk zal niet kampioen spelen,moet steeds 5 kansen hebben eer ze scoren..en hun keeper maakt elke wedstrijd een fout en kan geen match winnen..en door het missen van pozo hebben ze niemand met een echte actie in huis..Anderlecht was totaal geen waarde meter is nu gebleken,en alle respect voor Antwerp,ma wie kampioen wilt spelen moet daar vlot overheen gaan...

 • eric debanne

  Smerig antwerp heeft onverdiend gewonnen helaas ...