Trebel en Kompany in Anderlecht-selectie voor topper tegen Club, Diagne ontbreekt bij blauw-zwart

Photo News
Adrien Trebel en Vincent Kompany zitten in de Anderlecht-selectie voor de topper tegen Club Brugge. Peter Zulj, Samir Nasri en aanvaller Kemar Roofe zijn er niet bij. Bij Club Brugge ontbreekt Mbaye Diagne. 

Geen Zulj en geschorste Sambi Lokonga, dus lijkt Trebel morgen te gaan spelen tegen Club Brugge. Daarnaast was Diagne een van dé mannen om naar uit te kijken in de topper op Jan Breydel. Was, inderdaad, want de 27-jarige Senegalees zit niet in de selectie. Een frustratie minder voor paars-wit. 

De zaak-Diagne doet nog steeds pijn bij Anderlecht-voorzitter Marc Coucke. Club plukte de spits weg voor de neus van de Brusselaars. Maar paars-wit moet alvast niet vrezen dat de aanvaller hen morgen zal nekken. 

Coach Philippe Clement kiest voor Diatta, Okereke, Tau, Dennis en Openda als aanvallende spelers. Diagne verzamelde tot nu toe een invalbeurt van drie minuten in de Jupiler Pro League. In de Champions League-match tegen Galatasaray klokte hij af op zeventien minuten. 
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny buyse

  Ik ben een Club supporter en ben die uitspraken door grootheidswaanzin meer dan moe van andere Club supporters. Zo goed zijn we nu ook weer niet bezig dacht ik! Blijf toch eens respect hebben voor de tegenstander wie het ook is!

 • Freddie Heremans

  Ze maken toch zo graag het proces van Club Brugge, wat moeten ze anders, de Anderlecht-aanhang, als je van je eens comfortabele troon gestoten bent door die Brugse boeren ? Dat doet vreselijk pijn en dan schiet je op alles wat beweegt. nietwaar Briglia & co. ? Met losse flodders, want het echte buskruit is op, jullie magazijn staat leeg.

 • LUC HUON

  Ik vind dat RSCA eens ernstig moet nadenken over het idee van een satelliet-club. Het concept jeugd direct voor de leeuwen gooien werkt niet zonder een solide basis en die is er niet Spelers binnenhalen die pas na x weken inzetbaar zijn lijkt me een luxeprobleem en dat heeft RSCA zeker niet. Kompany wordt wakker, je zit niet meer in het land van de sjeiks.

 • Guido De Wolf

  Veel anderlechtenaren hebben hier blijkbaar veel schrik. Als ze morgen verliezen staat er wat te gebeuren in Brussel denk ik of gaan de supporters dat blijven slikken?

 • Kris Pieters

  Het roze ploegje gaat toch de boot in morgen, Diagne hebben ze helemaal niet nodig. Ze sparen hem gewoon voor een topmatch, niet voor een matchke tegen een PO2 kandidaat.