Ga naar de mobiele website
^ Top

STVV huurt Chatelle, Kabasele op weg naar Westerlo

Thomas Chatelle.
Photo News Thomas Chatelle.
In hun strijd tegen de degradatie zijn zowel Sint-Truiden als Westerlo een dagje gaan vissen in de vijver met overbodige spelers bij leider Anderlecht. Rode lantaarn Sint-Truiden neemt tot eind dit seizoen Thomas Chatelle over. Westerlo lijkt dan weer de beste papieren in handen te hebben om de 18-jarige Nathan Kabasele te overhalen voor een uitleenbeurt, meldt Anderlecht op zijn clubsite.

De 29-jarige Chatelle werd vorig seizoen ook al uitgeleend aan het Nederlandse NEC. Deze zomer keerde hij terug naar het Astridpark, maar hij kon zich nooit in de ploeg knokken. Eind dit seizoen loopt het contract van de drievoudige Rode Duivel af in Brussel. Deze uitleenbeurt is dus een uitgelezen kans om zich in de kijker te spelen.

Voor Nathan Kabasele moet alles nog goed en wel beginnen. De talentvolle aanvaller werd net 18 en heeft bij Anderlecht af te rekenen met de concurrentie van Mbokani, Suarez, Jovanovic en De Sutter. Zijn uitleenbeurt moet hem vooral speelminuten op het hoogste niveau opleveren. (tma)

Kabasele in een partijtje worstelen met Mbokani.
belga Kabasele in een partijtje worstelen met Mbokani.


Meld een bug