Exclusief voor abonnees

Steven Defour over zijn moeilijke revalidatie: “Vorige week nog dacht ik: ik stop ermee”

Gregory Van Gansen / Photo News
Zoek vanavond niet naar Steven Defour op de Freethiel. ‘Deze match komt te vroeg. En ‘te vroeg’ doen we niet meer.’ Hij praat openhartig over zijn blessures.

Twee maanden geleden. Antwerp ontvangt thuis Standard. Dan zijn alle ogen gericht op Steven Defour (31), zeker na 27 minuten. Plots zit hij op het gras. Wéér geblesseerd. Het verdict valt aanvankelijk mee: een spierscheurtje van één millimeter. Dan ben je normaal een week, tien dagen out. Maar ‘normaal’ geldt niet bij Defour. Vandaag speelt hij nog steeds niet. “Laat ons zeggen dat ik blij ben dat ik weer pijnvrij kan trainen. Meer hoeft daar niet over gezegd te worden”, klinkt het na opvallend lang nadenken.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bart Diricx

  Vond dit als antwerpsupporter een onnodige transfer wegens zijn geschiedenis van blessuregevoelig te zijn!Maar het is gemakkelijk geld verdienen zo.

 • Karl Huysmans

  Niet denken,maar doen!!!!!!!

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Veel geblaat en weinig wol. Antwerp heeft daar zijn geld aan weggegooid.

 • Dirk Tuymans

  Kraakbeen is game over. Snap Antwerp niet. Dit is gewoon veel geld wegsmijten. Geld genoeg zeker..is al jaren gekwetst en nochtans veel poen geschept. Een goede zakenman.