Standard ontbindt het contract van Astrit Ajdarevic

BELGA
Standard heeft de Zweedse middenvelder Astrit Ajdarevic definitief laten gaan. Het contract met de 25-jarige Zweed, dat nog een jaar liep, werd in onderling overleg verbroken. Dat maakten de Luikenaars vandaag bekend.

"Standard de Liège en Astrit Ajdarevic hebben in onderling overleg het contract verbroken. Onze club wenst de Zweedse middenvelder het beste toe voor het vervolg van zijn professionele carrière", meldde de club op haar website.

In basis bij Jans
Ajdarevic kon bij de Luikenaars nooit een basisplaats veroveren. Hij streek in 2012 op Sclessin nochtans neer met mooie adelbrieven. De Zweed had er een, weliswaar weinig succesvolle, periode opzitten in Engeland bij Liverpool en Leicester en had net in eigen land een sterk seizoen gespeeld bij IFK Norrköping. Onder de Nederlandse coach Ron Jans kwam Ajdarevic bij Standard nog regelmatig aan spelen toe, maar na diens ontslag deemsterde hij helemaal weg.

Uitleenbeurten
In het voorjaar van 2014 werd de voormalig Zweeds jeugdinternational uitgeleend aan de Engelse tweedeklasser Charlton Athletic, die net als Standard op dat moment eigendom was van Roland Duchâtelet. In de terugronde van vorig seizoen verhuurden de Luikenaars hem aan het Zweedse Helsingborgs.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS