Standard acteerde niet als een potentiële landskampioen. Die illusie kunnen we stilletjes opbergen

Photo News
Een onherkenbaar Standard heeft zijn ambitie niet kunnen waarmaken. De Rouches snakten in grote delen van de wedstrijd naar adem onder het goede voetbal van Racing Genk dat blaakt van zelfvertrouwen. Samatta haalde twee keer de trekker over.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Keizer

  Als standardsupporter moet ik toegeven dat Genk beter was. We hebben geen spits Standard waardig. Edmond doet zijn best maar daar stopt het. En zolang men Cavanda moet opstellen komt er niets van. Volgende keer beter. Proficiat racing!

 • Werner Humblé

  Kunnen alleen maar resultaat halen thuis tegen Anderlecht om de week erna te verliezen tegen pakweg Eupen

 • frankie bressinck

  Wat waren ze toch weer slecht Standard! Lestienne, Bastien, Djenepo, Mpoku, Cavanda allemaal veel te licht om iets te kunnen forceren. De beste was nog Vanheusden en die jongen is amper 19 dat zegt toch veel over de rouches!!

 • Bert De Jaegher

  Prachtig hoe Genk hun spel op de mat legt en de tegenstander voetballend wegspeelt zonder viriel en onsportief gedrag wat niet kan gezegd worden van bv Cavanda die zeker een 2de geel moest gekregen hebben na het zoveelste truiketrek. Verdiende winnaar

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00