Staf van Vanhaezebrouck is compleet: Karim Belhocine en Gino Caen (KVO) komen (en ook Marc Coucke doet zijn zegje)

Karim Belhocine en Gino Caen.
photonews Karim Belhocine en Gino Caen.

De zoektocht kan stoppen. Gino Caen en Karim Belhocine worden de assistenten van Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht. Caen komt over van KV Oostende en zal bij RSCA in de eerste plaats werken als physical coach. Hij tekende voor drie jaar. Belhocine neemt dan weer afscheid van KV Kortrijk, waar hij als technisch directeur op een zijspoor beland was. De Franse Algerijn wordt de T2, hij tekende een contract voor drie jaar in het Astridpark. Opmerkelijk: normaal gezien wilde Vanhaezebrouck nog een derde assistent in zijn staf opnemen - Yves Vanderhaeghe was een serieuze optie -, maar die derde kracht komt er nu normaal gezien niet. Max de Jong blijft overigens keeperstrainer.
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Mooi trio ! Horen zien en zwijgen of beter nog : nu toen en nooit ! Goed genoeg voor Anderlecht

 • Daniel Benjamin

  Dus Vanderhaeghe wordt de t1 als het te warm wordt voor Hein, die carte blanche gekregen heeft voor 3 seizoenen en het is wachten op een Arabier om geld in de club te pompen want de club is een buffet en revalidatiecentrum geworden voor gold diggers allerlei, kortom, leeggeroofd. Men kan overal niet meer mee en deze club is genoodzaakt om een scheidsrechter als trainer aan te stellen.

 • Juri D'hont

  hopelijk zijn die 2 beter dan diegene die heintje bij Genk had :)

 • Robert VAN LAERE

  Anderlecht en Brugge de hoogst weerzinwekkende ploegen = willen winnen is een natuurlijk en aanvaardbaar streefdoel.Maar niet verdragen dat ook een andere ploeg wint of goed speelt en daarom alle mogelijke ongeoorloofde middelen aanwenden en andere ploegen benadelen is monsterachtig. Dat ze een competitie met 2 spelen.

 • jacques vansteenkiste

  heintje en iefke zaten in het eerste leerjaar.....haalden er slechte punten...en als beloning mochten ze direkt naar het derde leerjaar.....!!!!!!!!