Ruud Vormer krijgt niks dan lof van zijn blauw-zwarte kapitein

Van de zomertransfers mag Ruud Vormer misschien wel de meest geslaagde genoemd worden, de Nederlander ontpopte zich in geen tijd tot steunpilaar.
PHOTO_NEWS Van de zomertransfers mag Ruud Vormer misschien wel de meest geslaagde genoemd worden, de Nederlander ontpopte zich in geen tijd tot steunpilaar.
Na een lang en slopend seizoen zijn ze bij Club Brugge echt wel aan vakantie toe en bij de spelers van blauw-zwart gaat de riem er dan ook een maand(je) helemaal af. De website van de vicekampioen ligt dan weer helemaal niet stil, zo mogen verschillende spelers in de komende periode terugblikken op het seizoen en wat vertellen over hun vakantieplannen. Gisteren was het de beurt aan Timmy Simons...

De 38-jarige aanvoerder en sterkhouder kreeg onder andere de vraag voorgeschoteld wie voor hem de speler van het seizoen is. En daarop antwoordde 'good old' Timmy het volgende: "Heel onze kern gaf elf maanden lang het beste van zichzelf. Toch houd ik eraan iemand een apart eresaluut toe te werpen. Ruud Vormer heeft zich als nieuwkomer in een voor hem vreemde competitie in de kortste keren wonderwel aangepast. Het is een échte krijger, een voortrekker, een aanjager en ga zo maar door. Hij past perfect in het profiel dat onze supporters graag aan het werk zien. Er keihard voor gaan en nooit opgeven. Ruud is een winnaar. Het is heerlijk om aan zijn zijde te voetballen."

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
BELGA
PHOTO_NEWS
BELGA
BELGA