Rutten verrast: “Ga met positief gevoel naar Standard”

Photo News
Het leven is aan de positivo’s. Anderlecht-coach Fred Rutten gelooft nog in Europees voetbal: “We geven niet op.”

“Ik ben er weer helemaal bovenop”, opende Fred Rutten zijn persconferentie. “Een nederlaag doet altijd pijn, zeker als je niet weggespeeld bent, maar nu zit het weer goed in mijn hoofd. Pas op, we zitten intern de polonaise niet te dansen, hé, dat zou een topclub onwaardig zijn, maar op basis van wat ik op training en in de kleedkamer zie, ga ik met een positief gevoel naar Luik.”

Rutten kan op Sclessin geen beroep doen op Dimata, Amuzu en Bakkali. “Het wordt een uitdaging om er punten te pakken, maar we gaan er wel alles aan doen. Ons enige overgebleven doel is Europa halen. Dat kan nog, we geven het niet op.”

Photo News10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  zijn gevoel aan de rust zal rap over zijn ... ja wat moet die kerel zeggen ? arme fans van het ooit zo fiere anderlecht , een schim nu , in feite tweede klasse waard ; cobw

 • Natacha Verpoort

  ja hij verrast: het zal geen 4-0 zijn maar amper 3-0!

 • Marc Ledure

  Joery Goubert !!! Geeft hem tijd , T'is nen Hollander hij gaat er 5 jaar over doen.

 • Joery Goubert

  Deze trainer breekt zijn spelers niet af. De haas geeft dat wel gedaan. Ik vind hem een goede trainer. Geef hem tijd tot volgend jaar.

 • danny meulders

  ik heb echt medelijden met die trainer , net zoveel als toen ik op het einde van zijn loopbaan Gilbert Bodart in het doel zag staan van moeten