Rotariu tegen Club? Dat is dan 400.000 euro, alstublieft

belga
Komende zaterdag geeft Moeskroen Club Brugge partij op Le Canonnier, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk zonder aanwinst Dorin Rotariu gebeuren. Club Brugge eist van Moeskroen 400.000 euro als de huurling straks tussen de lijnen staat.

Enkele weken geleden schreeuwde Zulte Waregem nog moord en brand omdat huurling Sander Coopman enkel tegen Club Brugge zou spelen mits een vergoeding van 900.000 euro. Nu is het dus de beurt aan Moeskroen. De Henegouwers trokken onlangs Dorin Rotariu aan op huurbasis, maar die overgang kwam er dus onder voorwaarden. 

Wil de club van coach Mircea Rednic hun aanwinst tegen zijn eigenaar gebruiken, dan moeten ze met 400.000 euro een stevige som ophoesten. Eerder flikte Club Brugge hetzelfde met STVV. Vorig seizoen mochten de Truienaars huurlingen Bruzzese, Bolingoli en Mechele ook al niet tegen hun eigenaar gebruiken. 

Zoek dus zaterdag niet naar de Roemeense spelverdeler, Rotariu wacht gewoon nog een extra weekje om zijn eerste speelminuten te vergaren voor Moeskroen.

belga11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jd 4

  Staat in het contract als het hen niet aanstaat moesten ze maar een ander huren, trouwens anderlecht verbood zelfs om huurspelers te laten spelen tegen zichzelf,dat is pas competitie vervalsing.

 • swa hilly

  Wat is het probleem . Dat wisten ze bij het sluiten van de overeenkomst. Indien de huurlingen van die waarde zijn voor hun club . Kunnen ze spelen mist de nodige euro's worden betaald. Punt

 • Jeoffrey Van winnendaele

  Ik vind het toch ook maar zever. Je kan aan de eene kant hopen dat ze die som betalen en brugge met rotario van het kastje naar de muur spelen

 • Dimitri De Wolf

  Die afspraken bestaan in alle landen. Anderlecht legde destijds een verbod op! Club legt de huurprijs veel laag en laat bij betalen als ze tegen Club spelen... dat is nu eenmaal de overeenkomst!

 • eric debanne

  Belachelijk voor woorden !