Richt Racing Genk zijn pijlen op Anderlechtflop?

Guillermo Molins verliet Anderlecht vorige zomer en groeide bij Malmö opnieuw uit tot een sleutelspeler.
BELGA Guillermo Molins verliet Anderlecht vorige zomer en groeide bij Malmö opnieuw uit tot een sleutelspeler.
Racing Genk zou interesse hebben in de Zweed Guillermo Molins van Malmö FF, dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. Technisch Directeur Gunther Jacob en voorzitter Herbert Houben reisden gisteren samen naar Zweden en volgden er de partij tussen Malmö en Hacken. De 25-jarige Molins is een oude bekende, tussen 2011 en 2013 stond hij op de loonlijst van Anderlecht.

De Uruguayaans-Zweedse flankspeler tekende in de zomer van 2011 een contract bij paars-wit maar kon er zich, mede door een knieblessure, nooit doorzetten. In januari 2013 werd hij uitgeleend aan het Spaanse Betis Sevilla maar dat werd evenmin een eclatant succes.

Afgelopen zomer keerde Molins dan maar terug naar zijn grote liefde Malmö. Daar pakte de mayonaise wel opnieuw: hij zit dit seizoen al aan vier doelpunten en drie assists in amper vijf wedstrijden. Het leverde hem prompt interesse op van de Nederlandse topclubs Feyenoord, Ajax en Twente. Nu meldt zich dus ook Racing Genk. De vraag is natuurlijk of de rechtsvoetige middenvelder oren heeft naar een nieuw avontuur in ons land...Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00