RC Genk laat Sekou Cissé vertrekken...voor kersthuwelijk

Sekou Cissé in actie tegen AA Gent, tegen Club Brugge startte de man die straks in het huwelijksbootje stapt op de bank.
PHOTO_NEWS Sekou Cissé in actie tegen AA Gent, tegen Club Brugge startte de man die straks in het huwelijksbootje stapt op de bank.
Zaterdag werkt nummer 4 in de stand RC Genk zijn laatste match voor de winterstop af tegen KV Oostende. In de Cristal Arena hoeft u alvast niet te zoeken naar Sekou Cissé. De Ivoriaanse middenvelder heeft van de club de toestemming gekregen om vandaag zijn winterbreak te starten. En daar heeft hij een goede reden voor: Cissé trekt namelijk naar zijn thuisland voor een heus kersthuwelijk.

De kern van KRC Genk werkt na een trainingsvrije dag vanaf vandaag toe naar het kerstvoetbal van zaterdag 27 december tegen KV Oostende (14u30). Daarna mag de voltallige kern even stoom afblazen. Pas op 4 januari blazen de Limburgers weer verzamelen voor de winterstage in het Turkse Side.

Huwelijk in Ivoorkust
Sekou Cissé heeft van de club echter de toestemming gekregen om de spelersgroep vandaag al te verlaten. De reden: de 29-jarige ex-speler van Feyenoord trekt met zijn verloofde naar zijn thuisland voor een kersthuwelijk. De datum van zijn huwelijk lag al lange tijd vast, al voor zijn overgang naar KRC Genk zelfs. De club staat hem dan ook toe om deze heuglijke dagen te beleven in Ivoorkust en hoopt hem als huwelijksgeschenk 3 punten cadeau te kunnen geven tegen KVO.

BELGA
PHOTO_NEWS