Pro League prikt nieuwe datum voor gestaakte match Charleroi-KV Mechelen: dinsdag 11 februari

BELGA
De wedstrijd tussen Sporting Charleroi en KV Mechelen, die vorige zaterdag voortijdig werd gestaakt wegens de dichte mist, zal op dinsdag 11 februari (20u30) volledig herspeeld worden. Dat heeft de Pro League woensdag laten weten.

Na 36 minuten legde scheidsrechter Christof Dierick de wedstrijd zaterdag definitief stil, omdat de zichtbaarheid op Mambourg door de mist onvoldoende was. Charleroi leidde toen met 1-0.

“Na overleg met de lokale politie van Charleroi, die aangaf niet in staat te zijn om de ordediensten te verzekeren op dinsdag 4 februari wegens eerder vastgelegde manifestaties op 5 februari, werd door de kalendermanager definitief beslist om de wedstrijd te laten plaatsvinden op dinsdag 11 februari, 20u30", meldt de Pro League. “Zoals eerder aangegeven zal de wedstrijd, conform artikel P.1428 van het bondsreglement, integraal herspeeld worden.”

Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.