Preud'homme moet weer puzzelen: geen Vazquez, Izquierdo en Mechele

BELGA
Net nu Club Brugge zijn ziekenboeg enigszins zag leeglopen, krijgt Michel Preud'homme weer een klap te verwerken. De coach van blauw-zwart kan voor de lastige verplaatsing naar Charleroi van morgenavond niet rekenen op drie sterkhouders. In eerste instantie spelmaker Victor Vazquez, maar ook woelwater José Izquierdo en defensieve sterkhouder Brandon Mechele zijn niet van de partij.

De deugddoende Europese kwalifcatie van afgelopen woensdag tegen het Griekse Panathinaikos heeft duidelijk zijn sporen nagelaten. Michel Preud'homme en zijn assistenten moesten het de voorbije wedstrijden al stellen zonder Bolat, Engels, Meunier, Gedoz, Refaelov en Coopman en daar komen nu nog eens drie sleutelpionnen bij. Het houdt maar niet op, zoveel is duidelijk.

Terugkeer Claudemir
Het enige positieve nieuws in het West-Vlaamse kamp is de terugkeer van de Braziliaan Claudemir, de krachtige middenvelder zit voor het eerst dit seizoen in de selectie. De afwezigheid van Mechele (knie) wordt in principe opgevangen door een basisplaats voor Stefano Denswil. Hans Vanaken lijkt dan weer de geknipte vervanger voor draaischijf Vazquez.

GETTY
PHOTO_NEWS