Preud'homme: "Eigenlijk moeten we hier altijd winnen"

Michel Preud'homme.
Photo News Michel Preud'homme.
Aan kansen geen gebrek vandaag. Alleen stond het vizier bij de spelers van Club Brugge niet op scherp. Jammer, vond ook Michel Preud'homme. Die was vooral niet te spreken over het harde spel van AA Gent. "Wesley en Vossen vallen uit. Maar dat zijn geen fouten, naar het schijnt..."

"We hebben vandaag alles in handen gehad om te winnen", stak Preud'homme van wal. "We klimmen op voorsprong, maar dan wordt Wesley uitgeschakeld. Noodgedwongen zijn we dan naar ons plan B overgeschakeld, waarna we te zwak reageerden in verdedigend opzicht. Na rust betaalde AA Gent hun fysieke strijd cash met een rood karton voor Troost-Ekong. Met een man meer stapelden we de kansen op voor minstens een gelijkspel. Ach, eigenlijk moeten we hier altijd winnen."

"Het wordt allemaal wat veel met die blessures. Maar ja, als dat toegelaten is. Dat zijn geen spierblessures, ze komen voort uit duels. Maar dat is toegelaten, naar het schijnt. Op Wesley was het blijkbaar ook geen overtreding..."

"Wesley heeft last van zijn scheenbeen, Vossen van de rug. Maar eigenlijk zouden we vandaag niet over de geblesseerden en afwezigen moeten praten, we hadden de wedstrijd gewoon moeten winnen. Laat ons niet vergeten dat er nog negen wedstrijden zijn", besloot Preud'homme.Video