Preud'homme blijft vaag over toekomst: "Wacht op klik in mijn hoofd"

We durven ons afvragen of Michel Preud'homme al zo vaak de lucht in gegooid is als afgelopen week. Na het gelijkspel tegen KV Oostende was het vanmiddag weer van dattum: de blauw-zwarte spelersgroep tilde MPH nog eens de wolken in, voor het oog van de Brugse fans. "Of dat een mooi afscheid was? Dat kan ik nog niet zeggen", aldus Preud'homme achteraf voor de lens van onze videoman.

Op de persconferentie na afloop van de partij brandde één vraag op de lippen van elke journalist: blijft Preud'homme ook volgend seizoen nog bij Club? Maanden geleden al beweerde MPH een beslissing te hebben genomen, maar het moet zijn dat de titel roet in het eten gegooid heeft, want plots is de coach van niks meer zeker.

"Ik ga er nu rustig over nadenken", aldus Preud'homme. "Ik besef heel goed dat jullie mij constant dezelfde vraag gaan blijven stellen, maar ik ga toch mijn tijd nemen voor deze beslissing. Ik had natuurlijk wel al beslist, een tijdje geleden, maar ik wil nog eens goed nagaan of ik die beslissing zal behouden of wil wijzigen."

Heel vaag allemaal, die hersenspinsels van de Brugse coach. "Ik wacht echt op iéts, een klik in mijn hoofd die er nu moet komen. Als de tijd er rijp voor is, zal ik die beslissing dan aan iedereen tegelijk meedelen", klonk het nog.Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00