POLL. Werd het doelpunt van Club Brugge op Sclessin terecht afgekeurd?

Het had er nochtans anders kunnen uitzien voor Club Brugge gisterenavond, zo rond de 63ste minuut. Openda kopte, Wesley werkte de rebound in doel. Maar de goal werd alsnog afgekeurd door een voorafgaande duwfout van Openda op Marin. De stand in het Astridpark stond dan nog 0-1 voor Genk, maar twee minuten later kwam het nieuws dat Bolasie de gelijkmaker erin prikte. Wat dan had betekent dat de titelstrijd pas komende zondag zou worden beslist en Brugge tot op één punt van de leider naderde. Maar Club zette nadien ook niet de verwachte vaart in het spel en zag Marin nog twee keer scoren voor de Rouches. Het gelijkspel van concurrent Genk was daarom genoeg voor een vierde Limburgse landstitel. 

Poll

Werd het doelpunt terecht afgekeurd?

  • Ja 30%
  • Neen 67%
  • Geen mening 3%
Openda kopte Club Brugge bijna op voorsprong, maar Wesley werkte af. De goal ging echter niet door vanwege een eerdere duwfout van Openda op Marin.
BELGA Openda kopte Club Brugge bijna op voorsprong, maar Wesley werkte af. De goal ging echter niet door vanwege een eerdere duwfout van Openda op Marin.
Openda begrijpt niet waarom zijn duwfout wordt gestraft.
BELGA Openda begrijpt niet waarom zijn duwfout wordt gestraft.