Pareltje Izquierdo levert Kim Van den Bossche Rode Duivels-shirt op

Nadat Robby Verboven ons eerste shirt van de Rode Duivels in onze wedstrijd voor de Gouden Goal had gewonnen, gaat het tweede exemplaar nu naar Kim Van den Bossche. Hij koos voor het orgelpunt van José Izquierdo in de 4-1 winst tegen Racing Genk. 39% van de stemmers koos overigens voor het fraaie doelpunt van de Colombiaan.

Wie overigens het vaakst voor de winnende goal kiest, maakt ook nog eens kans op een nog exclusievere prachtige prijs: een VIP-ticket voor het gala van de Gouden Schoen.

Wie wil meedingen naar die prachtige prijzen, moet zich registreren. Stemmen kan ook zonder die registratie, maar dan niet voor de prijzen.

Dit waren nog een keertje onze vijf nominaties van de twintigste speeldag:

1. Cédric Fauré, de 1-0 in Charleroi-Lierse
Na een prima actie en dito voorzet vanop links knalt Cédric Fauré, de Franse prijsschutter van de Karolo's, de bal heel vakkundig in een tijd voorbij Bajkovic. Deze knappe volley was de eerste van zes treffers.
2. Kalifa Coulibaly, de 5-0 in Charleroi-Lierse
Treffer nummer 5 was ook een pareltje. Kalifa Coulibaly, de 23-jarige Malinese spits, richtte een kruisraket precies in de kruising. De meer dan 12.000 fans kirden van de pret.
3. Lior Refaelov, de 3-1 in Club Brugge-RC Genk
Zonder draaischijf Victor Vazquez nam vooral Lior Refaelov de honneurs waar als spelverdeler. Met een heerlijke knal veegde de Israëli alle twijfels weg.
4. José Izquierdo, de 4-1 in Club Brugge-RC Genk
Het orgelpunt kwam van José Izquierdo. De Colombiaan blonk de voorbije matchen vooral uit in het missen van kansen, maar nu krulde hij de bal overheerlijk in de verste hoek.
5. Zarko Tomasevic, de 1-1 in Lokeren-Kortrijk
Na een groot geharrewar leek het niets meer te worden voor Kortrijk. Tot Zarko Tomasevic een kurkdroog schot uit zijn sloffen toverde dat Copa volledig aan de grond nagelde.

Belgian Football