Oude bekende Perbet houdt Club op 1-1 tegen Basaksehir

PHOTO_NEWS
Oefenmatch nummer twee op Nederlandse bodem voor blauw-zwart en dat tegen het Turkse Basaksehir. Trainer Michel Preud'homme stuurde meteen een compleet ander elftal de wei in dan tegen het Griekse Panathinaikos. In een matige eerste helft opende Storm de score na een mooie actie van Diaby en Vázquez. Met acht vervangers moest Club na rust bijna meteen de gelijkmaker toestaan. Een foutje van de testende doelman Piric, die de bal loste.

Jérémy Perbet, ex-Bergen en -Lokeren, toonde dat hij nog steeds over zijn torinstinct beschikt en scoorde voor het Turkse nummer vier de 1-1. Het was trouwens een ongelukkige avond voor Piric, want even voor tijd kreeg hij een bal vlak in het gezicht. De Kroaat moest noodgedwongen vervangen worden door Bruzzese. Ook De fauw werd op dat moment uit voorzorg vervangen door nog maar eens Cools.

Dnipro en Supercup
Maandag oefent Club op deze stage een laatste keer tegen het Oekraïnse Dnipro (16u), dat hen vorig seizoen uitschakelde in de kwartfinale van de Europa League. Daarna gaat het richting Brugge, waar de voorbereiding op de Supercupmatch tegen AA Gent van komende donderdag kan starten.

CLUB BRUGGE-BASAKSEHIR 1-1
CLUB BRUGGE eerste helft: Piric, Cools, De fauw, Reuten, Bolingoli, Simons, Coopman, Vázquez, Storm, Oulare en Diaby
CLUB BRUGGE tweede helft: Piric (85' Bruzzese), De fauw (85' Cools), Mechele, Denswil, De Bock, Reuten, Vormer, Vanaken, Brodic, De Sutter, Izquierdo
DOELPUNTEN: 25' Storm (1-0), 51' Perbet (1-1)

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS