Exclusief voor abonnees

Oplossing voor knollenveld Standard ligt in dure hybride grasmat, zoals in Premier League: “In het theater speel je ook niet op bierbakken”

Het veld van Standard.
rv Het veld van Standard.
“Een knollenveld. Vierde provinciale.” Zo kraakte Club Brugge de abominabele mat op Sclessin af. De oplossing? “Alleen hybride velden doorstaan goed de winter”, zegt een expert. In België zijn Club en Genk tevreden over zo’n natuurgrasmat versterkt met kunstvezels. Ook 16 van de 20 Premier Leagueclubs spelen erop.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Monique Asaert

  Het zijn dan ook salonvoetballers geworden..

 • joseph Leysen

  Natuurlijk zij horen bij de zgn G5 en kunnen zich dergelijke grasmat zeker permitteren. De overige clubs krijgen dergelijke cadeau's niet want zij G5 bepalen de verdeelsleutel.

 • Johan De Clercq

  Ze kunnen niets eens deftig RSZ betalen of gras kweken...... laat staan correct belastingen betalen.....

 • Benny Vanrykel

  Niks van een grasmat moet beoordeeld worden in het keepers gedeelte.En nog iets binnenkort kunnen we zien hoe de grasmat van Man U erbij ligt.Een biljart laken,wedden?

 • Joris De Crom

  Joris De Crom Wat een bende zeurpieten, moeten we binnen kort enkel nog spelen tussen X en Y graden. Het veld is toch voor iedereen het zelfde ja het is geen biljard enkel de kleur is het zelfde. Een bult minder of meer wat maakt het uit. Zo heb je toch een onbekende en maakt het leuk voor deze peuters.