Op het eerste gezicht meters offside, maar gelijkmaker Plastun werd terecht goedgekeurd

In minuut 94 gingen de kopjes naar beneden bij de thuisploeg. Dompé gooide de bal voor, Plastun kopte de 3-3-eindstand raak. De VAR herbekeek de fase in het busje, en op het eerste gezicht stond de assistgever meters buitenspel. Niets van aan, want Luckassen, amper te zien op het moment dat het beeld wordt stilgezet en de denkbeeldige lijn wordt getrokken, was blijven hangen. De gelijkmaker telde dus. 

De fase bij de 3-3.
Play Sports De fase bij de 3-3.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joery Goubert

  Bestolen is Anderlecht??? De tekel op saelemaekers dat zien ze dan niet. Zuiver rood. Het is Anderlecht niet gegund door die amateuristische scheidsrechters. Gok maffia. Geld in de pocket voor de var. En visser weet daar alles van. Straks moeten ze nog voetballen met hun handen vastgebonden . Bende zwijnen zijn het!!!!!!

 • Boone Patrick

  dit is zekers GEEN buitenspel,hoe kijken jongens,het is deze die voorzet heeft waar je moet naar kijken,dus een terecht doelpunt,proficiat voor de VAR

 • Hans Smets

  Ik begrijp het niet meer

 • Luc Vereecke

  Hoezo terecht? Trek die var-lijn eens evenwijdig met de backlijn!

 • Jan Klaasen

  Een scheve lijn is ook een lijn zeker?