Ook in Brugge zijn fans nog woedend: Preud'homme geeft uitleg

Wéér zwaar onderuit, en dat tegen de rivaal uit Gent. Je zou als supporter voor minder boos worden. De fans van Club Brugge waren na de 4-1 nederlaag tegen AA Gent dan ook razend. In plaats van de bus op te zoeken, zochten ze in grote getale de grasmat op. De stewards moesten tussenbeide komen. Spelers Ruud Vormer en Jelle Vossen kwam, net als manager Vincent Mannaert, de spelers te woord staan.

"Ik heb gezien wat ik verwacht had", liet Mannaert weten aan Sporza. "Deze fans zijn heel betrokken. Ze zouden bij wijze van spreken een arm of een been geven voor Club Brugge. Als je twee keer op korte termijn zo verliest, dan is deze reactie logisch. Ons wisselend niveau is ons grootste probleem. Ook vandaag weer. We hebben dit seizoen nog geen reeks kunnen neerzetten."

"Ik heb niet het idee dat er te weinig kwaliteit is. Anders zou ik me grotere zorgen maken. Ik ben ervan overtuigd dat we genoeg kwaliteit hebben. Onze trainer heeft al voor hetere vuren gestaan", aldus Mannaert.

Toch was de woede bij de Club-fans nog niet bekoeld. Ook in Brugge wachtten ze de spelersbus op. Michel Preud'homme en Philippe Clement stonden de boze supporters te woord.

Lees nu één maand gratis HLN Sport Plus. Met exclusieve columns (Jan Mulder, Hugo Camps, Herman Brusselmans, Marc Degryse, ...), een unieke stats-zone en bijzondere videoreportages. Maar ook dagelijks nieuws van jouw favoriete club uit de Jupiler League. Probeer het NU gratis op www.hln.be/sportplus

BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA