Exclusief voor abonnees

Onze huisanalist Degryse voor de kraker in Jan Breydel: “Het proces? Win eens een match, man. Djeezes”

Marc Degryse en Vincent Kompany.
HLN Marc Degryse en Vincent Kompany.
Het is weer eens Club-Anderlecht. En wéér is de klassieker van ons voetbal veelbesproken. Marc Degryse doet zijn duit in het zakje. Déjà-vu: ook dit verhaal begint en eindigt bij Vincent Kompany. Onze huisanalist doet een oproep: “Vincent, leg het mij eens uit.”

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc germeau

  Hoeveel seizoenen is het al geleden dat daar in Anderlecht nog eens een goede beslissing werd genomen? Jaren. Was het nu VDS, VanHolsbeek, Coucke, Van Haezebroek, weet ik veel... Zonder het Weiler Wonder zat RSCA al 5 jaar in de slop... en die gooiden ze dan nog op straat ook... @ Mr Claeyssens: zet zo'n jonge RSCA voetballer bij Brugge ef Gent en is meteen GOED. Voor een jonge speler is puinhoop RSCA een ware hel.

 • Georges Claeyssens

  Pieters, Brugge fan zeker? Het is inderdaad barslecht momenteel op R.S.C.A. zijn wij daarom allemaal marginalen? Neen vriend hardwerkende huisvadertjes die in het weekend graag een voetbalmatchke meepikken met de zoon. Waar de marginaliteit te vinden was hebben er enkele bewezen bij aankomst van de spelers van Anderlecht. Ook deze jongens spelen nu éénmaal voor hun club en wie weet binnen 2j mss voor jou favo Club. Dan zal het een goeie zijn alvast. Doe normaal vent.

 • Dominique Wullaert

  Heeft niks te maken me kompany.laatste tien jaar is anderlecht al aan sukkelen.als je topploeg wilt zijn kost dat geld.de beteren die verdienen minder dan speler met wat naam

 • Erwin Lauwens

  Het is allemaal begonnen met verschillende van de jongeren, Kompany en zijn 'proces' over het paard te tillen als ware het de redding van het Belgische voetbal. Nu blijkt dat het gedoemd is te mislukken omdat enerzijds zowel de nodige kwaliteit als maturiteit ontbreken en anderzijds Anderlecht verondersteld wordt resultaten te halen (vooral door de sponsors!!!) begint men te zoeken naar schuldigen. Of Arnesen, Zetterberg en co zitten op de wip of Coucke verkoopt de boel.

 • Kris Pieters

  Waarheid als een koe! En waar men de arrogantie blijft vandaan halen om Anderlecht te vergelijken met Ajax, dat snapt toch niemand? Paars-roze is gewoon vervallen in een tweedeklasse clubje, Marc ziet dat, de clubs zien dat, heel België ziet dat. Alleen die paar marginale supporters nog niet.