Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal ziet dat de ploeg van Ivan Leko zijn voetbal kwijt is: “En nu, Club?”

Photo News
Club Brugge kon wéér niet winnen. Racing Genk loopt uit, zes punten al. Club is daarbij niet geholpen door de VAR, maar vooral is het zijn voetbal kwijt. En nu? 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • robert dumortier

  De gerechtigheid geschied Genk was al kampioen en blijft het Brugge had al bewezen dat ze het kampioenschap verloren hadden en hebben het hier bewezen dat ze dit jaar te flauw vielen. Proficiat Genk u bent een waardige Kampioen met een grote K U moest het niet meer bewijzen je deed dat al gans de competitie.

 • WILFRIED DESLYPERE

  Waarom niet stoppen met de play-offs, de VAR beslist toch over de uitslagen.

 • Paul Van den Bruel

  Wat heeft Club zo misdaan om zo bekritiseerd te worden. Ze staan nochtans steeds tweede en hebben evenveel doelpunten gemaakt als RC Genk. Als Club zo slecht is dan moeten de andere ploegen nog slechter spelen. Is dat geen logische redenering of niet soms? Go Bruges zondag tegen Anderlecht en daarna tegen RC Genk thuis.

 • Georges Vande Velde

  Rene Thys club “krijgt” geen 11 strafschoppen maar verdiend ze! Club speelt in België zowel thuis als op verplaatsing aanvallend voetbal met veel druk naar voor, dan kunt ge strafschoppen verdienen. Als ge met 11 achter de bal kruipt verdiend ge geen strafschoppen als ge niet aan de overkant komt.

 • Georges Vande Velde

  Is het nu zo dat Club overal en van iedereen met sprankelend voetbal moet winnen? In PO1 zitten de zes beste ploegen en om de paar dagen een topmatch. Club kan ook rationeel voetballen en krijgen waarop ze recht hebben, geen penalty op Genk en wel penalty op Antwerp kost waarschijnlijk 4 punten. Zonder deze VAR blunders doet Club nog altijd mee voor de titel!