Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal zag hoe paars-wit een solide indruk liet: “Anderlecht overleefde en put moed uit kerstvoetbal”

Onze chef voetbal over Anderlecht.
PN Onze chef voetbal over Anderlecht.
Antwerp wroette, maar ­stuitte op een oppermachtige Vincent Kompany. Het kerstvoetbal was Anderlecht goed gezind. Antwerp verzandt dan weer in het pelotonnetje achtervolgers op Club Brugge – het is eenzaam aan de top.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marc van de poel

  Ze zijn tegenwoordig rap content, in Anderlecht. Met 12 tegen 11 en op een diefje met een punt gaan lopen. Als je het verloop van de Anderlecht prestaties dit seizoen op een rijtje zet, is dit inderdaad hoopgevend. Om niet te degraderen, natuurlijk.

 • Ivan De Bruyne

  Het is eenzaam maar leuk aan de top.

 • Willy Ardijns

  Even "solid" als hun bankrekening van - 95 miljoen euro's

 • Nico Vanden Buys

  De scholieren van Anderlecht heb de vechtersbazen van Antwerpen goed op gevangen. Proficiat. Kompany is op een been nog altijd de beste als verdediger. Beter dan die zagen van Antwerp. Bölöni is zeker gaan les pakken bij Clement die begint ook de scheidsrechters te bespelen. Zo zagen mensen.

 • Bart Cornelis

  Ik heb vooral gezien dat Anderlecht goed weg kwam. Ook met fouten en kaarten die niet gegeven zijn. Als je dan tevreden moet zijn, toch maar een magere troost