Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal stelt opnieuw vast dat Club Brugge geen tegenstander heeft in België: “Gezocht: rivaal”

PN
Geeuw. Club Brugge heeft gewonnen. Voor de verandering. Of het nu tegen groot of klein is. Het is eenzaam aan de top voor Club. Gevolg is dat ook de persartikels nog weinig verrassen. Don’t blame us.

Negen speeldagen ver. Gemaakte doelpunten: 25 (en dan hebben zij nog niet eens efficiënt afgewerkt). Tegentreffers: 3. Punten: 23 op 27.  Club Brugge is een wervelwind in de Jupiler Pro League. Vanmiddag was de topper tegen AA Gent beslist na een halfuur. Jess Thorup en iedereen binnen de club klaagden (terecht) over een niet-gefloten strafschop bij 2-0, maar had dat iets uitgemaakt?

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bernd Vaes

  Zegt veel over het Belgisch voetbal. Club Brugge hoort zelfs niet thuis in de subtop van Europa. Het Belgisch voetbal is aldus zeer ondermaats.

 • Willy Ardijns

  Inderdaad op vele vlakken is Club gewoon top, maar ze nu al kampioen schrijven is voorbarig, maar dat weten jullie wel. Wat ik mij wel afvraag is dat nu jullie Club zo bewieroken toch bijna iedere dag Anderlecht in de picture zetten, doen jullie dat uit jarenlange gewoonte, of hebben jullie daar baat bij ? Misschien zou het voor de journalisten wat minder monotoon zijn om zich ook eens wat meer te verdiepen in de werking van de andere profclubs.

 • Marko Decandt

  Tja, met hulp van VAR en scheids in alle wedstrijden.

 • Freddie Heremans

  Het kan op grootsprakerigheid lijken, maar het is het niet : dit Club kan enkel geklopt worden door ... zichzelf. Als ze, zoals gisteren in de 2e helft er beginnen met hun klak naar te smijten, onverschillig, overmoedig, zonder grinta, op het randje van het arrogante, kan dit hen zuur opbreken. Gent liet na het af te straffen, andere ploegen mogelijk niet.

 • Herman Thys

  De volgende 5 matchen zullen hem tegenspreken. De chef wil alleen discussies uitlokken want van voetbal heeft hij nog altijd weinig verstand.