Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal over ‘topper’ Antwerp-Genk: “In Brussel was Anderlecht tevreden. Hoop doet leven”

Photo News
Op een spannend einde na, loste de partij de verwachtingen niet in. Alle ‘vedetten’ gaven niet thuis - vooral niet aan Antwerpse zijde. Moraal van het verhaal: Genk loopt niet uit op Anderlecht, dat mag blijven hopen op play-off 1. Lees alle opiniestukken in dit dossier.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Norbert Deploige

  Zondag wind 100 per uur. Matchen uitstellen aub........we zullen nu eens zien.

 • hugo wouters

  Beste Stephan, dit was een schoolvoorbeeld van een strafschop. Twee Antwerp verdedigers sluiten in volle spurt Ito in, en terzelfder tijd grijpt Bolat naast de bal en grijpt met zijn twee armen naar Ito's benen. Conclusie drie Antwerp spelers die een snelle Ito op een onsportieve manier afstoppen om een winnend doelpunt te voorkomen. De Var en de scheids doen hun best om Anderlecht nog een kans te geven voor Play Off 1

 • eric debanne

  Wat een uitspraak ......! Maar het zegt alles voor " operatie redding " paars-wit voor die 6e plaats bij de play-off.1 tuurlijk ... Genk is gewoon 3 punten bestolen ... Maar ja ...

 • rudy verlinden

  Ach ja...twas daarom dat Genk geen strafschop kreeg...

 • michel vangerven

  Duidelijke penalty op ito. Var opdoeken aub? Iedereen ziet dit behalve de scheids en var. Zeer irritant. Alles om Anderlecht in het zadel te houden zeker? Wie pakt de poen?