Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal over de malaise bij Anderlecht: “Eén hoopje ellende. Is dat de schuld van Belhocine? Van de tactiek? Van de mentaliteit? Driewerf neen”

BELGA
Andere trainer, dezelfde crisis. Logisch. Dit Anderlecht is niet goed genoeg, of ze nu in roze, wit of paars voetballen. Een tweesterrenrestaurant in play-off 2 – stel je voor.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bjorn Vermeerch

  Mr Coucke sta mij toe om aantal tips te geven: Zorg snel voor die kapitaalsverhoging zodat we enkele gerichte (top)transfers kunnen realiseren (geen prutsers aub !!) en zij deze onze jonge gasten kunnen bijstaan. Blijf investeren in onze jeugd en blijf hen kansen geven. Haal meer ex-spelers naar de club. Zij weten precies wat de normen en noden zijn van Anderlecht. I.v.m het stadiondossier zou ik op termijn een verhuis naar de heizel overwegen mocht het Neo project toch niet doorgaan.

 • David De Geyter

  De chef voetbal is geen serieuze persman maar een rioolrat! Draait als de wind voor zijn grote vriend Verhaeghe! Afvoeren zulke mensen, als jullie nog een serieuze krant willen uitgeven, vooraleer het ooit eens te laat zal zijn!

 • Kristof Duyck

  Wie gooit er nu iemand als Hein buiten.... da's toch een trainer die iets kan??? Coucke heeft geen geduld en moet al die tweederangshelpers niet aantrekken. Was zetterberg een goeie trainer zat die toch allang ergens binnen. Denk dat cocu en iemand als vercauteren dat niet willen rondom hen. Toptrainers stellen toch eigen staf samen...

 • rudy liessens

  Schuld van de spelers

 • Marc Pauwels

  Goede aanvallers zijn onbetaalbaar voor Anderlecht op de markt. Het huidige probleem is dat ze hun beloftevolle aanvallers (die ze hadden uit de youth series) kapot gemaakt hebben. Ipv ze zelf klaar te maken voor 1e ploeg, moesten ze persé uitgeleend worden door Van Holsbeeck. Ze zijn allen in het niets terecht gekomen. En een ploeg als Anderlecht moet 5 à 6 aanvallers (goede mix van oud en jong) hebben om een jaar te coveren om ups en downs op te vangen. Met 2 doe je het niet.