Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal: “Ons profvoetbal verdient een kans, zoals overal in Europa”

.
Belga/Rv .
Het had heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk mag er de komende weken toch gewoon profvoetbal worden gespeeld op Antwerps grondgebied. En da’s maar goed ook, zo vindt onze chef voetbal Stephan Keygnaert.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Willem Kempenaers

  Niet meer dan normaal. Het gaat veel te ver met die corona toestanden en blinde paniek.

 • johan vandeweghe

  als ploeg zouden ze moeten kunnen weigeren van daar te gaan voetballen in die korona haard

 • Eddy Vandersmissen

  Hopelijk eindigen "brood en spelen" om de gekken stil te houden zo snel mogelijk.

 • Guy Van hoof

  Guy Van Hoof Het is erg opvallend dat het feit dat de in de twee reeds gespeelde wedstrijden flagrante overtredingen van de eigen regels, zowel op als naast het veld, zelfs niet vernoemd worden. Van professionalisme gesproken... een bedrijf dat dergelijke fouten maakt gaat gewoon dicht

 • Dirk Vanhecke

  Dat is het juist. Dat zij zo frequent worden getest. Zijn er geen sectoren die veel belangrijker zijn om frequent te testen dan het voetbal. Mijn echtgenote is verpleegster en is tot hiertoe nog maar een keer getest. Nu moet je mij eens uitleggen waarom een voetballer nu belangrijker zou zijn dan een verpleegster? Juist, omdat er veel geld mee gemoeid is. Tijd dat deze sport eens terug met de voeten op de grond wordt gezet.