Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal: “Dit Club overvleugelt collectief en individueel de concurrentie. Il n’y a pas photo”

Photo News
Er staat geen maat op Club Brugge. Jan en alleman is een vogel voor de kat. In Brugge en ver daarbuiten: The Untouchables. Het voetbal van Club is dezer dagen een feest. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erik Jeurgen

  In Brugge gaan ze voetbal les krijgen van Genk,al heeft Genk een serieuze handicap.

 • Stefan Van Oppre

  Lois Verdonk,uw geheugen is wel van erg korte duur als jij vind dat Brugge de enigste ploeg is die iets betekent in het buitenland. Dat hebben we de voorbije jaren gezien. Tevens moeten ze niet te hoog van de toren blazen van de 3 matchen 2 gewonnen met hulp van de ref. Toch makkelijk als uwe voorzitter grote man van de bond is. Dat ze beginnen met dat eens te verbieden.

 • Janssens Paul

  De huidige trainer (Leko), de vorige trainer (MPH) en de volgende trainer (Clement) van Brugge, zullen elkaar in de onderlinge duels absoluut geen pijn doen. Complottheorie of niet, de buit is allang verdeeld, wie dat niet ziet is ziende blind. En dan helpt die belachelijke strafvordering voor Malinovsky natuurlijk ook nog. Matchfixing van het ergste soort? Brugge heeft dat misschien niet nodig, maar het helpt wel, toch?

 • Lois Verdonk

  Spijtig voor Gent, Genk of Standard maar Club Brugge is de enige Belgische ploeg die in het buitenland iets betekend.

 • Guus Marivoet

  Het is dan ook de laatste jaren de onbetwiste nummer één in Belgie. De fakkel is doorgegeven dat is duidelijk, zeker nu dat mijnheer Boma regelmatig "zijn gedacht" tijdens de rust in de kleedkamer aan de spelers van Anderlecht gaat geven. We zijn hier getuige van een historische wissel van de wacht na meer dan 40 jaar van Brusselse dominantie.